ALKMAAR - Vorig jaar stond Johan Alleman, samen met Paulien, op het podium om de Publieksprijs van Heiloo in ontvangst te nemen. Vrijdag 9 november pakt deze BUCH-ondernemer het muzikale podium, als DJ Joe Track, bij De Kamer in Heiloo. Johan volgt zijn liefde voor muziek, doorliep de dj school en timmert vol energie aan zijn passie: clubdraaier.

Voor gemixt publiek is het nieuwe restaurant en bar De Kamer the place to be in Heiloo. Iedere vrijdag en zaterdag gaat het diner sfeervol over in een relaxte uitgaansavond, met een DJ. DJ Joe Track met Johan Alleman is vrijdag 9 november vanaf 22 uur ‘in the house’ en laat de gasten genieten van afro- en deep house. De entertainer in Johan zorgt zeker voor een top feestje. Maar hoe wordt de Heilooër, die al 33 jaar Alleman Mode runt, opeens dj? “Als tiener was ik al dol op muziek, maar het is er nooit van gekomen om daar écht iets mee te doen. Tien jaar geleden heb ik de DJ school Amsterdam gedaan en ik wist meteen dít is het! Ik heb een passie voor house en techno muziek, entertainen vind ik waanzinnig leuk en ik krijg rust van muziek. Regelmatig draai ik bij het radiostation Amsterdam Most Wanted en ben ik met een livestream in beeld en geluid te volgen. Te gek. Draaien als DJ is waanzinnig, ik voel aan wat het publiek wil horen en samen maken we een mooie avond”, legt DJ Joe uit.

Kippenvel
Johan blijft ook meedraaien bij Alleman Mode, maar hij kan zich verliezen achter zijn DJ-sets op zijn zolder. “Muziek selecteren en een juiste opbouw vinden, het geeft mij kippenvel. Carl Cox, Christos Fourkis en Joris Voorn, ik noem maar wat toppers in de muziekwereld. Ik mix een mooie relax of dans-sessie in elkaar. Met vrienden repeteer ik ook in het nieuwe pand van uP-studio in Heiloo. Hier draaien we dus in een heuse studio. Ik heb het als DJ allemaal onder controle en ik zou nog maar wat graag zelf gaan produceren, en wie weet breek ik nog op mijn leeftijd muzikaal door in de clubscène”, vertelt hij met een grote lach op het gezicht.

DJ Joe Track beseft zich tegelijk dat het een fantastische kans is om een topsfeertje neer te gaan zetten bij De Kamer. “Ik ben trots op alle mooie ondernemingen in Heiloo. We hebben hier alles! Geniet daar van en kom dus vrijdag de 9 de naar DJ Joe Track met Johan Alleman.”