ALKMAAR - Dit najaar gaat eindelijk de vijfentwintigste James Bond-film ‘No time to die’ in première. Parallel aan de film speelt het Noordpool Orkest de productie James Bond in concert – 25 titelsongs. Op vrijdag 24 september brengen twee fantastische solisten: Elske de Wall en Jim van der Zee de iconische songs in een superspannende orkestversie live in TAQA Theater De vest.

Goldfinger
Al 25 jaar zijn de James Bond films en hun 25 titelsongs een wereldwijd begrip. Wereldsterren staan in de rij om een Bond nummer te mogen componeren en voor diverse artiesten betekende de vertolking van de titelsong de start van hun carrière. Zanger Jim van der Zee (winnaar van The Voice of Holland 2018) en 3FM Serious Talent Elske DeWall (o.a. bekend van The Passion 2017 en titelsong Moordvrouw) zullen deze iconische titelsongs ten gehore brengen. Begeleid door het 42-koppig Noordpool orkest onder leiding van dirigent Reinout Douma hoor je ‘Skyfall’, ‘Live And Let Die’, ‘Diamonds Are Forever’, ‘Goldfinger’ en alle andere Bondhits ‘for your ears only’ in een prachtige orkestversie!

Meer informatie en kaartverkoop
James Bond in Concert met het Noordpool Orkest, Elske de Wall en Jim van der Zee is op vrijdag 24 september in TAQA Theater De Vest te zien. Toegangskaarten kosten € 37,40 en kunnen worden gereserveerd via www.taqatheaterdevest.nl