ALKMAAR - ICK Amsterdam en TG Oostpool slaan de handen ineen en presenteren misschien wel het mooiste liefdesverhaal van deze tijd. Een unieke voorstelling, waarin dans en taal elkaar vinden in de zoektocht naar liefde. Voor ‘All-Over- Acts of Love’ schreef Hannah van Wieringen een nieuwe theatertekst. Vijf liefdesduetten worden gecombineerd met de hedendaagse dans en choreografie van Emio Greco en Pieter C. Scholten (ICK). Marcus Azzini (TG Oostpool) tekent voor de regie. De voorstelling is op vrijdag 22 november in TAQA Theater De Vest te zien.


Flirt tussen twee theaterdisciplines
Emio Greco, Pieter C. Scholten en regisseur Marcus Azzini bewonderen elkaars werk. In ‘All Over- Acts of Love’ komt die bewondering samen in een voortdurende flirt tussen twee theaterdisciplines: zeven dansers en twee spelers geven zich over aan de bewegingen van de liefde. Het resultaat is een spannende voorstelling over totale voergave in een wereld die we dreigen te verliezen.

Meer informatie en toegangskaarten
‘All Over- Acts of Love’ is op vrijdag 22 november om 20.15 uur in TAQA Theater De Vest te zien. Toegangskaarten kosten € 21,50 en kunnen worden gereserveerd via www.taqatheaterdevest.nl of via de kassa, tel 072- 548 99 99 (dagelijks tussen 12.00 – 16.00 uur).