ALKMAAR - Met het kerstdiner en de laatste oliebol achter de kiezen is het tijd om uit te buiken. En dat doe je natuurlijk met je vrienden van Papaver. In de improvisatievoorstelling ‘Uitbuiken’ kijken we terug naar het afgelopen jaar. Wat ging er fantastisch? En waar hebben we een heel klein beetje spijt van? Die geheime liefde? Dat kleine familie-akkefietje tijdens Kerst? En natuurlijk kijken we vooruit. Wat gaat 2019 brengen?

Tijdens de eerste improvisatievoorstelling van 2019 kun je kijken naar twee lange scènes van ieder ca. 45 minuten. Zoals de naam al zegt ontstaat het verhaal spontaan tijdens het spelen, niets is voorbereid. De spelers bedenken al spelend het verhaal. Jij bepaalt waarover de voorstelling gaat, door het roepen van een locatie of een andere suggestie aan het begin van de voorstelling.

Improvisatietheater staat garant voor een geweldige avond uit. Geniet van twee verhalen vol humor, spanning, ontroering en liefde. Mis het niet en reserveer nu je kaarten via de website.

Papaver
Papaver is een van Nederlands grootste toneelverenigingen op gebied van improvisatietoneel. De vereniging speelt regelmatig voorstellingen door heel het land. Maar ook in Alkmaar is Papaver zeer regelmatig te zien. Meer informatie kun je vinden op www.papaver.info.

Datum: zaterdag 12 januari 2019 20:00 - 22:00
Zaal open: 19:30
Locatie: Artiance, Canadaplein 3, 1811 KE Alkmaar
Entree: € 8,50 (reserveren aanbevolen, via www.papaver.info)

Meer informatie: https://www.papaver.info/improvisatievoorstelling-uitbuiken/