ALKMAAR - De Alkmaarse singer/songwriter Guy Rooks zal op zaterdag 12 oktober zijn debuutalbum "PLAY" presenteren in Podium Victorie. Deze release-party zal plaatsvinden in de kleine zaal van het Alkmaarse poppodium waar Guy Rooks met zijn band de nummers van het album ten gehore zal brengen. En daar is de singer-songwriter maar al te gelukkig mee. 'Voor mij is dit een mijlpaal, een klap op de vuurpijl, maar boven alles het begin van iets nieuws.'


“A fool thinks himself to be wise, but a wise man knows himself to be a fool,” schreef William Shakespeare rond 1600. Het zijn woorden die bij Guy Rooks een gevoelige snaar raakten. Twee jaar lang is hij in gevecht geweest met zijn onzekerheden. Twee jaar lang is hij moed aan het verzamelen geweest. Één ding weet Guy nu zeker; voor zo lang als hij leeft zal hij de muren blijven afbreken om bij zijn onbevangenheid te komen. Want achter die muren draait alles om spelen. Daar is een “fool” het coolste wat je kunt zijn.

Op 12 oktober is het zover. Dan beklimt hij het podium van de kleine zaal van Victorie om, met band, zijn debuutalbum PLAY te presenteren. Folk, Blues, Soul, Pop…. Guy vindt het niet nodig een genre aan zijn muziek toe te kennen. Met zijn stem en gitaar probeert hij het leven te doorgronden. “Ik zal niet van deze aardbodem verdwijnen met mijn muziek nog in me; I’ve got to go out and play!”

Lees Guy’s hele verhaal op: guyrooks-music.com

Support voor deze avond is: Rose Marin

Tijdschema:
19:00 Deur open
19:45 Support Rose Marin
20:30 Guy Rooks
22:00 Naprogramma Last Decade

Kijk hier voor de online ticketverkoop