OUDKARSPEL - Op zondag 18 februari 2024 is er weer Muziek op Zondag! De Alkmaarse Big Band bestaat in dit theaterseizoen 60 jaar en vervolgt daarom haar “Jubileum Tour” in Het Behouden Huis te Oudkarspel.

Onder leiding van jazztrompettist, Gerard Kleijn, brengt het jazzorkest deze middag een bloemlezing uit het rijke repertoire van het jubilerende orkest. Swing, blues, latin en ballades zijn de muziekstijlen die Alkmaarse Big Band over het voetlicht brengt maar er wordt ook aandacht besteed aan het “American Songbook”. Als speciale, vocale gasten verlenen daarom Jet Stam en orkestlid Jan Pereboom hun medewerking.

Het concert begint om 15.00 uur; deur open om 14.30 uur. Kaarten zijn te bestellen via de website van Het Behouden Huis of verkrijgbaar aan de zaal. Dus kom en geniet van heerlijke bigbandmuziek uit de zgn. “Swing Era” van de vorige eeuw.

Attentie, aanvullende informatie van buurtcentrum Het Behouden Huis te Oudkarspel (organisator)
Deze “Muziek op Zondag” is voor Het Behouden Huis het eerste evenement waarbij een nieuwe online reserverings- en betalingssysteem voor toegangangskaarten wordt gebruikt. Dat houdt in dat de kaarten voor dit evenement (€ 6,00 per stuk) via de website besteld en betaald kunnen worden. Ga daarvoor naar www.behoudenhuisoudkarspel.nl en plaatst de gewenste kaarten in het winkelwagentje. De rest wijst zich vanzelf. U krijgt na betaling een bevestigingsmail met een link naar de site waar u uw kaart(en) kunt downloaden en vervolgens uitprinten of op uw (mobiele) telefoon of tablet kunt opslaan en bij de start van het evenement kunt overhandigen of laten zien.

Locatie: Het Behouden Huis, Dorpsstraat 850, 1724 NV Oudkarspel (http://www.behoudenhuisoudkarspel.nl)