ALKMAAR - Alkmaar Pride organiseert dit jaar op zaterdag 29 mei een livestream in Podium Victorie. Het thema: Love Always Wins! Er staat een gevarieerd programma op de planning, voor jong en oud met een hoog LHBTIQ+ gehalte.

De livestream wordt om 17.45 officieel geopend door Alkmaar Pride voorzitter Adrie Rotteveel en wethouder Diversiteit Paul Verbruggen.
Presentatoren voor deze avond zijn Henny Huisman en Maurits Hazeleger. Er staan diverse optredens op het programma van onder andere Danny Froger, Mart Hoogkamer, Tom Haver en Astrid Nijgh. DJ Jordy, Odin en Niels stelen de show met de lekkerste beats en ultieme hits.

Naast diverse optredens en festiviteiten wordt er een talkshow georganiseerd. De talkshow gaat over het verleden, heden en toekomst van COC Noord-Holland Noord. De belangenvereniging voor de LHBTIQ+ gemeenschap bestaat dit jaar 40 jaar. Bij de talkshow zijn o.a. diverse mensen aanwezig die zich actief inzetten of hebben ingezet voor COC Noord-Holland Noord. Ook is er aandacht voor de Roze Loper in de zorg.

Tijdens de livestream bestaat de mogelijkheid om te chatten en om met elkaar verbonden te zijn. Onder alle deelnemers in de chat wordt een aantal unieke prijzen verloot, waaronder een duo-ticket voor deelname op de boot tijdens de grachtenparade 2022.

De digitale inloop is vanaf 17.15 uur via Twitch: Twitch.tv/podiumvictorie en www.alkmaarpride.nl. Meld je alvast aan voor het Twitch kanaal van Podium Victorie en je krijgt een seintje als we live gaan. Om 17.30 uur begint de livestream met golden oldies gedraaid door DJ Jordy om alvast in de stemming te komen.