ALKMAAR - Al 26 jaar is Alkmaar Culinair Plaza (ACP) een begrip in Alkmaar en omstreken. Drie dagen lang waan je je er in een wereld van culinaire hapjes en drankjes. Dit jaar geniet je van al dat lekkers in stadspark AlkmaarderHout, van 31 augustus t/m 2 september.

De volgende toprestaurants doen allemaal mee: 1480 Foodbar, De Kleine Waarheid, De Fransman, Mocchi, Hofman, Spotlight, Food for the Mood, Wolf, Stadskaffee Laurens, Smoking Buddha en Beer in a Box. Alle deelnemers zullen ook strijden om de befaamde ‘Culinaire Award’ die elk jaar uitgereikt wordt en zorgt voor een lichte strijd op culinair niveau.

Goede doelen
Het organiserend comité, JCI Alkmaar – een club van jonge ondernemers, organiseert het Alkmaar Culinair Plaza om goede doelen uit de regio te kunnen steunen. Ook dit jaar gaan de opbrengsten naar diverse goede doelen. Mooi detail: in het bestaan van Alkmaar Culinair Plaza is al ruim € 1.000.000,- uitgekeerd.

Kaarten
De kaartverkoop is inmiddels gestart, dus wil je zeker zijn van een plaats op dit culinaire festijn, zorg dan dat je de kaarten op tijd in huis hebt.
Kijk voor meer informatie, tickets en het programma op www.alkmaarculinairplaza.nl.