ALKMAAR - Afgelopen jaar streek het pop-up festival Alkjes072 voor het eerst neer op diverse mooie plekken in Alkmaar. Ter afsluiting van deze succesvolle eerste editie vindt op zondag 27 november Alkjes072 FEST plaats in het prachtige podium Victorie.

Een bonte mix van bands, singer-songwriters, kunst en poëzie vormen de inmiddels bekende ingrediënten van het Alkjes072 programma. De acts zijn allemaal lokaal of hebben een duidelijke band met de stad en hun stijlen zijn zeer divers. Dus laat je verrassen door al het moois wat Alkmaar te bieden heeft. Met optredens van o.a. Erik Reino, GALM, Anneleen, Roxmana ft. Pazoda, Sterre Weldring en vele andere... Luister, kijk, zing en dans!

Tickets tref je hier. En check de volledige line up via de website, Facebook en Insta.

Alkjes072 FEST
zondag 27 november
deur open 19:00
programma 19:15 - 22:30
Podium Victorie (Pettemerstraat 5, Alkmaar)


Alkjes072 wordt georganiseerd door Stichting Vreemde Vogels. In de afgelopen jaren slaagde de organisatie erin om, ondanks de onmogelijke randvoorwaarden door Corona, een indrukwekkende reeks pop-up optredens en exposities te organiseren. Verdeeld over de steden Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Dordrecht, Leiden, Woerden en Alkmaar traden er meer dan honderd artiesten op. Tijdens Alkjes072FEST wordt er geproost op de goede afloop van deze enorme speellijst, wordt er vooruit gekeken naar wat de toekomst gaat brengen, maar bovenal wordt er nog een keer goed genoten van prachtige livemuziek!