OUDORP - Bij deze de agenda van de maand juli van Wijkcentrum de Oever.

Theatergroep 072 - Drukwerk
Op zaterdag 6 juli speelt Theatergroep 072 het toneelstuk Drukwerk bij Wijkcentrum de Oever. Deze één durende voorstelling gaat over Laurens Janszoon Coster en familiedrukwerk. De kaartverkoop gaat via www.theatergroep072.nl of aan de kassa aan de zaal a € 10,00. Aanvang is 20:15 uur.

Burlesque Showgirl workshop
Kom op zaterdag 6 juli Burlesque dansen met Cerise Noire bij Wijkcentrum de Oever. De workshop start om 13:30 uur en in 1.5 uur leer je de basis bewegingen van Burlesque met showgirl expressies. How to move like a Diva met een catchy sazzy choreografie en handschoenen tease. De kosten zijn €17,- per persoon inclusief welkomstdrankje en certificaat van deelname. Dans ervaring is niet nodig, de workshop heeft een laag instapniveau, Burlesque is voor iedereen! Wil je meedoen of meer informatie stuur dan een email naar info@bureauburlesque.com.

Open dag Wijkcentrum de Oever
Op zondag 1 september van 13:00 -16:00 uur organiseert Wijkcentrum de Oever de jaarlijkse Open dag. Er zijn veel gratis workshops en proeflessen. Dus kom kijken, meedoen, eten en drinken tijdens onze Open Dag. We geven u een voorproefje op ons volgende seizoen. Doe mee en wellicht vindt u een leuke bezigheid voor het nieuwe seizoen.

Preuvenement
Het Preuvenement (Pasar Kecil) van de Vereniging Tropenvrienden Alkmaar (VTA) is een Indische Food Markt. Leden en niet-leden van de vereniging laten bezoekers hun kookkunsten proeven. Indisch eten is niet alleen nasi goreng en saté. Indisch eten is veel meer! Het Preuvenement start om 13:00 uur en loopt door tot 18:00 uur. De entree is gratis dus kom langs, er valt genoeg te genieten!

Wijkcentrum De Oever, Amstelstraat 1 Alkmaar I 072-511.73.11.