ALKMAAR - Op vrijdag 17 november om 20.30 uur is in TAQA Theater De Vest de door de pers zeer goed ontvangen toneelvoorstelling ‘Gemma’ van Fabian Claes Jansen te zien. Een rauw-poëtisch verhaal waarin de acteur een inkijkje neemt in de innerlijke zoektocht van een bigender persoon. Voor slechts €3 (de prijs van het pauzedrankje) kan men de voorstelling komen bekijken en na afloop kan men betalen wat men de voorstelling waard vond.


Over Gemma

‘Gemma’ is een ontroerend verhaal over een zoektocht naar identiteit en zelfacceptatie, geschreven en gespeeld door Fabian Claes Jansen. Er is eigenlijk maar één vrouw in het harde offshore-leven van Gert en dat is Gemma. Maar Gemma is nog niet zichtbaar. Alleen voor Gert. Totdat ze er wel uit móet. Naar buiten, zichtbaar en reëel. Een liefdevolle queeste met Gemma in de spiegel, brengt Gert na jaren tot een groot besluit. Gemma zal een plek moeten krijgen in hun lijf en leven, maar hoe en in welke vorm?

Met foto-expositie en talkshow na afloop

Gemma is een rauw-poëtisch verhaal met prachtige livemuziek van componist-artiest Mariëlle Woltring (LAVALU) in een bijzonder decor. In de foyer is de bijzondere foto- expositie #MYOWNGENDER van Sevilay Maria te zien en na afloop wordt een talkshow in de Plein Zaal georganiseerd.

Actie: jij bepaalt wat jij betaalt

TAQA Theater De Vest heeft voor deze voorstelling de actie ‘jij bepaalt wat je betaalt’ in het leven geroepen. Voor slechts €3 (de prijs van het pauzedrankje) kan men de voorstelling komen bekijken en na afloop kan met betalen wat men de voorstelling waard vond.

Meer informatie

‘Gemma’ van Fabian Claes Jansen is op vrijdag 17 november om 20.30 uur in TAQA Theater De Vest te zien. Kijk voor meer achtergrondinformatie op www.taqatheaterdevest.nl