OUDORP - Donderdag 27 april is het alweer zo ver, Koningsdag 2017 van 09:00 uur tot 19:00 uur. De OVO heeft ook dit jaar een dag vol activiteiten gepland voor jong en oud. De kramen worden in rap tempo verhuurd, de kinderspelletjes worden voorbereid, de band repeteert en de DJ verzamelt zijn muziek voor een heerlijke middag op het Nyenburghplein te Oudorp.

Om 09:00 uur zal de Koningsdagmarkt van start gaan. Tot 14:00 uur kan er heerlijk over de markt gestruind worden, waarbij vanaf 10:00 uur tot 13:00 uur de kinderen het Nyenburghplein zullen omtoveren in een grote speelplaats.

Om 13:00 uur is de jaarlijkse Dance Clinic er weer, waar tevens wat leuke prijzen bij zijn te winnen. Ondanks alle drukte is het tóch gelukt om een oude bekende te strikken voor de Dance Clinic. Ivana Berkhout is ook dit jaar weer aanwezig om er een spectaculaire middag van te maken.

Vanwege het grote succes van de surfsimulator van vorig jaar hebben we er met man en macht voor gezorgd dat óók dit jaar de simulator weer bij ons aanwezig is in Oudorp. Van ongeveer 13:00 uur tot 17:00 uur is deze geopend.

Om 14:00 uur, na de kinderspelletjes en de Dance Clinic, opent de bar voor een heerlijk verfrissend biertje of wijntje. Ook dit jaar weer voor een mooi dorps prijsje.

Vanaf 15:00 uur tot 18:30 uur zal de band CheaZHeadz het plein voorzien van heerlijke muziek waarna er nog één aankondiging zal zijn in verband met de laatste ronde van de tap tot 19:00 uur.

Voor meer informatie kunt u altijd onze website bekijken: www.ovo-oudorp.nl.

Hopelijk tot ziens op Donderdag 27 april!