Aankomende zaterdag Jazz op 3 in Stadskantine Alkmaar

Door Redactie op Dinsdag 15 mei 2018, 10:44 uur  Uitgaan  alkmaar, jazzBron: Stadskantine Alkmaar


Aankomende zaterdag Jazz op 3 in Stadskantine Alkmaar
ALKMAAR - In één van Alkmaars meest sfeervolle plekjes organiseert SBS Jazz op zaterdag 19 mei aanstaande een live jazzconcert in de serie “Jazz op 3!” In een sfeervolle ambiance kunt u genieten van live jazz in de typische informele, warme, gezellige sfeer van Stadskantine Alkmaar.

NEW VOICE!

PDC heeft weer een nieuw programma !Het kwartet van drummer Peter van Raamsdonk, saxofonistFrank Stolwijk, bassist Teake Ettema en gitarist Ton Mulders is een kwintet geworden. De eigenzinnige zangeres Yvonne Mandigers voegt haar markante stem toe aan dit illustere gezelschap.Deze vijf musici zorgen voor eigenwijze vertolkingen van onbekend jazzrepertoire, weinig gespeelde standards uit het American Songbook en vooral ook eigen composities. Het project 'New Voice' gaat vooral daarover, nieuwe muziek van gitarist Ton Mulders en bassist Teake Ettema, én van Yvonne Mandigers!

Verrassende composities die de typische PDC aanpak krijgen.Kom en geniet mee van deze bijzondere dame en haar even bijzondere heren.Daarnaast kun je natuurlijk ook gewoon wat drinken en een praatje met iemand maken. Dit alles in de geheel eigen sfeer van Stadskantine Alkmaar. Kom en geniet mee!

Datum: zaterdag 19 mei
Aanvang concert: 16.00 uur
Stadskantine Alkmaar
Noorderkade 1027 (Ringers gebouw)
Entree: vrij