ALKMAAR - In een stad als in Alkmaar is het altijd fijn om te weten wanneer welke evenementen op welke data zijn, daarom hebben we een aantal evenementen voor u uitgelicht.


21 september: Receptie Kaasdragersgilde

Groot feest: het Kaasdragersgilde bestaat dit jaar 425 jaar. Dat is met de wereldrecordpoging natuurlijk al goed gevierd, maar krijgt nog een extra feestelijk staartje. Alle Alkmaarders zijn vanaf 16.30 uur van harte welkom op de receptie in de Grote Kerk.

18 t/m 20 oktober: Wieler 3 Daagse
Het duurt nog even, maar de Wieler 3 daagse komt er weer aan! Drie dagen lang vind je bloedfanatieke toprenners, denderende stayermotoren en getalenteerde renners in het Sportpaleis.

29 september: Shopping Night
Deze zaterdag kun je tot maar liefst 23.00 uur winkelen. Omdat Shopping Night dit keer midden in het Blues Weekend valt, geniet je overal in de stad van de lekkerste muziek én de nieuwe verlichting wordt onthuld.

29 september t/m 8 oktober: Victoriefeesten
De jaarlijkse Victoriefeesten staan weer voor de deur. Vanaf 29 september vind je op diverse plaatsen in de stad evenementen en activiteiten. Denk aan de Historische Kermis, Lampionoptocht, theatervoorstellingen, de zuurkoolmaaltijd, Taptoe, Brug Ontzet en ONTZETtend Alkmaar.

Komende maand: Prachtige voorstellingen
Met de koude dagen op komst is dit hét moment om een leuke theatervoorstelling uit te zoeken. TAQA Theater De Vest heeft genoeg leuks op het programma staan.

3 t/m 6 oktober: Theaterspektakel Victorie!
7 professionele acteurs, een liveband en maar liefst 50 figuranten: het historisch theaterspektakel Victorie! op het Waagplein wil je niet missen.

Als u op de hoogte wil zijn van alle evenementen kunt u de website bekijken voor meer informatie