ALKMAAR - 3 Point Landing, één van de meest talentvolle bands in de regio, laat zich komend weekend twee maal zien in de eigen stad. Zowel zaterdag als zondag doet men een Alkmaars festival aan.

De formatie, bestaande uit Dora van den Berg (zang + keytar), Tim Commandeur (bas) en Emiel Schumacher (drums), timmert al enige tijd aan de weg, en boeken steeds meer progressie met hun aanstekelijke synthrock-sound. Zo wonnen zij in 2018 Popmania in JC Kompleks waar ze zo'n twintig bands achter zich lieten, en vorige maand bleken zij de winnaars van de Mixtream Band & DJ Contest waardoor men eind augustus op het Mixtream-festival in Heerhugowaard op het hoofdpodium staat.

Komend weekend laat men zich twee keer zien in Alkmaar, dus voor wie deze talentvolle musici nog niet kent een mooie gelegenheid om eens kennis te maken. Zaterdagmiddag treed men om 13.00 uur op tijdens het "KUUB Festival" op het Canadaplein. Zondag 16 juni kan men de band opnieuw aan het werk zien (wederom om 13.00 uur) tijdens "De Hout Rocks" in Cultuurpark De Hout.