ALKMAAR - Van 26 t/m 28 januari wordt in heel Nederland het Nationaal Theaterweekend georganiseerd. Ook Theater De Vest doet mee met een reeks mooie voorstellingen, die je voor slechts €10 kunt bezoeken. Kom bijvoorbeeld met de hele familie naar de klassieker ‘The Neverending Story’ of geniet van ‘LevensLONG’, een fantastische muziektheatervoorstelling op muziek en teksten van Robert Long. Alle toegangskaarten voor dit weekend kosten slechts € 10. Op zaterdagmiddag 27 januari kunnen volwassenen én kinderen deelnemen aan gratis theatrale rondleidingen en rondom alle voorstellingen worden leuke extra activiteiten georganiseerd.

Voor alle leeftijden


Op vrijdag 26 januari kun je met de hele familie naar het fantasierijke ‘The Neverending Story’ van Het Filiaal theatermakers. Zeven acteurs spelen alle fantastische wezens, begeleid door vijf musici van Slagwerk Den Haag. Op zondag 28 januari heeft Theater De Vest de alom geprezen voorstelling LevensLONG van Ludique geprogrammeerd. Twee jonge theatermakers brengen met pure en persoonlijke anekdotes een unieke voorstelling met muziek en tijdloze teksten van Robert Long.

Theatrale verrassingen

Tijdens het Nationaal Theaterweekend ben je van harte welkom om deel te nemen aan een van de gratis rondleidingen door het theater. De rondleidingen zullen ongeveer een uur duren en nemen je mee naar plekken waar het publiek normaliter niet komt, zoals de kleedkamers en de artiestenfoyer. Er zijn meerdere reguliere rondleidingen en er zijn twee rondleidingen speciaal voor kinderen.

Meer informatie

Toegangskaarten voor de voorstellingen tijdens het Theaterweekend kosten slechts € 10 en kunnen worden gereserveerd via kaartverkoop@taqatheaterdevest.nl. De kassa van Theater De Vest is op voorstellingsavonden van 17.00 – 21.00 uur geopend. Kijk op www.taqatheaterdevest.nl voor het complete programma tijdens het Theaterweekend.