ALKMAAR - Het laatste weekend van Zomer in de Mare belooft een heel bijzondere te worden. Op zaterdagavond 24 juni komt theatermaker Hakim naar park De Rekerhout, met een verrassende voorstelling voor kleine én grote mensen. Voorafgaand aan de voorstelling is de catering van VERS geopend voor een heerlijk hapje, of neem je eigen picknickmand mee en strijk neer in het heerlijke koele park. Ook kun je kleuren op vrolijke livemuziek bij Het Kleurfeest. Op zondag 25 juni staan unieke internationale straat- & circustheateracts op het programma, die zelden in Nederland te zien zijn. Alle voorstellingen zijn gratis toegankelijk.


Hakim op z’n best

Met Hakim kun je altijd lachen! Over van alles en met van alles. Het is elke keer weer een verrassing waarmee hij aan komt zetten. Of het nu iets geks is uit de sprookjes van duizend en één nacht, iets geestigs met stoere cowboys of picknickperikelen in de buitenlucht: met ‘Hakim op z’n best’ is alles mogelijk! Hakim treedt op zaterdag 24 juni vanaf 19.00 uur op in Park de Rekerhout. Voorafgaand aan zijn voorstelling kun je vanaf 17.30 uur komen picknicken in het prachtige park. Of kom kleuren op vrolijke livemuziek bij Het Kleurfeest.

Waterballet, trampolines en zandtekenen

De laatste Zomer in de Mare- middag op zondag 25 juni biedt een afwisselend programma voor jong en oud, met een aantal unieke acts die nog niet eerder in Nederland te zien waren. Er valt van alles te zien en te beleven! Bekijk het hilarische waterballet van 'Plouf & Replouf', ga mee op een trampolinereis met 'Unfolded' en wees getuige van een dag in het leven van lieveheersbeestje 'Leopoldine'. Kom kleuren bij zandtekenmachine Blom of neem plaats op een magisch vliegend tapijt.

Meer informatie

Zomer in De Mare vindt plaats t/m 25 juni (op zaterdagavond en zondagmiddag) in park de Rekerhout. De toegang is gratis. Kijk op www.zomerindemare.nl voor het volledige programma of haal de gratis flyer op bij o.a. TAQA Theater De Vest.