ALKMAAR - Na de succesvolle editie van vorig jaar wordt ook dit jaar op vrijdag 21 juni en zaterdag 22 juni de Paardenmarkt omgetoverd tot een heus bierwalhalla. Mooie bieren uit binnen- en buitenland en dat alles in combinatie met heel veel muziek, lekker eten, spelletjes, een silent disco en nog meer verrassende dingen.

Vrijmibier
De vrijdag staat in het teken van de Vrijmibier-editie. Dat betekent borrelend en dansend het weekend in met al je collega’s en vrienden. Tussen 17.00 en 23.00 uur zijn de deuren open voor deze vrolijke vrijdagmiddagborrel. Kom je met een groep? Koop dan goedkope groepstickets: dat scheelt weer een paar biertjes!

Festival
Op zaterdag is de Festival-editie en kun je al vanaf 13.00 uur je lol op. De mix van dj’s en live muziek zorgt ervoor dat je voetjes gegarandeerd van de vloer gaan. Uitgedanst? Laat je dan uitdagen voor een potje beerpong of doe mee met de pubquiz.

Voorafgaand aan elk evenement houd TAPT je via social media en de website op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen. Ook voor het bestellen van tickets kun je terecht op www.taptfestival.nl. Mocht je er zeker van willen zijn niets te missen, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van TAPT.