Alkmaarsdagblad.nl
|Nieuws | Sport | Evenementen
Geheel bewolkt5.7 ℃

Tuinmarkt de Draai B.V. in Heerhugowaard

Bezoekadres:

Tuinmarkt de Draai B.V.

Beukenlaan 23
1701DA Heerhugowaard
06-12391572
06-12391572
administratie@tmdedraai.nl
http://www.tmdedraai.nl

TM de Draai

Shop in shop winkelen , markten , vuurwerk verkoop.

TM de Draai is een grote kas gevestigd aan de Beukenlaan 23 in Heerhugowaard (voormalig tuincentrum Jaap Kooy)

In TM de Draai vind u diverse units van klein tot groot waar in een ieder zijn eigen winkel kan beginnen.

Op dit moment hebben wij ongeveer 30 winkels.
Met onder andere : Gereedschap , kado artikelen , snoep , wol , terras overkappingen , kapster en nagelstudio , kinderkleding , brocante artikelen , en zelfgemaakte creatieve artikelen.

Tevens is er een koffiehoekje aanwezig met koffie , thee , broodjes en gebak en frisdrank. Ook houden wij ons bezig met het organiseren en realiseren van markten welke worden gehouden in TM de Draai ( met gratis parkeren en entree).

Waaronder elke maand een rommelmarkt ( 11 december , 8 januari , 5 februari 10,00 tot 17,00 uur) , themamarkten met onder andere een avond kerstmarkt ( 16 december van 16,00 tot 22,00 uur ) en in het nieuwe jaar een ladies night.( 9 februari van 18,00 tot 22,00 uur ).

Voor meer markten hou onze agenda in de gaten op http://www.tmdedraai.nl of kijk op onze facebook pagina https://www.facebook.com/tmdedraai/

De laatste twee weken van dit jaar is ook onze vuurwerk winkel weer geopend in TM de Draai waar u kunt zien wat u koopt , kunt u niet wachten of wilt u online bestellen kijk dan op https://www.vuurwerktoppers.nl/dedraai/

U maakt tijdens de online bestellingen kans op een 500,000 klapper , deze verloten wij onder alle voorbestellingen online op 29-12-2016 om 10,00 uur.

Ook op de facebook pagina is een verloting gaande met deze megaknalrol middels een like en deel aktie.

Daarnaast gaan er nog 2 van deze rollen in de verloting onder alle verkopen in de winkel ( niet de online verkopen dus ) op 29 en 30 december.

Wij hebben het grootste assortiment en de leukste prijzen weten te realiseren voor U , kijk dus snel op de site of kom na 15 december langs in de winkel.

Lijkt het u ook leuk om een winkel te beginnen voor een maand of langer , alles is mogelijk. Ook voor tafelverhuur van de markten kunt u terecht op onze website of aan de centrale kassa.

Tot ziens bij TM de Draai.

Foto's van Tuinmarkt de Draai B.V.

Tuinmarkt de Draai B.V. image 1
Tuinmarkt de Draai B.V. image 2
Tuinmarkt de Draai B.V. image 3
Tuinmarkt de Draai B.V. image 4
Beoordelingen

Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Tuinmarkt de Draai B.V.. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
J. Duikerweg 15a
1703 DH Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map