Alkmaarsdagblad.nl
|Nieuws | Sport | Evenementen
Zwaar bewolkt20.5 ℃

Topslagerij Hank Groot in Heerhugowaard

Bezoekadres:

Topslagerij Hank Groot

Middenweg 243
1701GC Heerhugowaard
072-5711273
info@slagerijhankgroot.nl
http://www.slagerijhankgroot.nl

Topslagerij Hank Groot

is gevestigd in het winkelcentrum Centrumwaard aan de Middenweg 243 te Heerhugowaard. Wij zijn een moderne Topslagerij, waar vertrouwde kwaliteit en persoonlijke bediening hoog in het vaandel staan. Het vlees wat u in onze slagerij aantreft is van superieure kwaliteit en doordat wij dit vlees inkopen bij vaste vertrouwde mesters in de omgeving kunnen wij u deze kwaliteit ook constant garanderen. Puur Hollands rundvlees met smaak!

Bij Topslagerij Hank Groot kunt u terecht voor al uw vleesspecialiteiten. Of het nu gaat om vlees, vleeswaren, barbecue, gourmet, fondue, catering of warme maaltijden bij ons bent u aan het juiste adres.

Vleeswaren en worstsoorten
De Topslagerij van Hank Groot is een puur ambachtelijk bedrijf. Veel vleeswaren en worstsoorten worden in eigen worstmakerij volgens originele recepturen bereidt. Dat dit plaats vindt onder de meest hygiënische omstandigheden spreekt voor zich. Het zijn ook niet alleen maar de traditionele vleeswaren als bijvoorbeeld de heerlijke hammen, rookworst, metworst, leverworst en grillworst waar klanten uit de gehele omtrek voor komen. Ook bereiden wij met onze recepturen regelmatig heerlijke nieuwe producten. Zo kunnen wij onze klanten een gevarieerd assortiment aan blijven bieden.

Barbecue, gourmet, fondue en steengrill
Gezellig tafelen met familie en/of vrienden? Wij verzorgen als party-service specialist complete vleesschotels voor de fondue, gourmet, steengrill en natuurlijk de barbecue. Wij hebben hiervoor mooi opgemaakte standaard schotels, maar we kunnen natuurlijk ook een vleesschotel geheel naar uw eigen wens samenstellen. Wilt u een barbecue organiseren dan kunt u naast het vlees ook voor professionele apparatuur en alles wat u verder bij de barbecue nodig heeft bij ons terecht zoals onder anderen salades, sauzen, stokbrood en kruidenboter.

Eerlijk vlees
Topslagerij Hank Groot heeft louter en alleen eerlijk vlees van eerlijke boeren.

Foto's van Topslagerij Hank Groot

Topslagerij Hank Groot image 1
Topslagerij Hank Groot image 2
Topslagerij Hank Groot image 3
Topslagerij Hank Groot image 4
Topslagerij Hank Groot image 5
Topslagerij Hank Groot image 6
Topslagerij Hank Groot image 7
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Topslagerij Hank Groot. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
J. Duikerweg 15a
1703 DH Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map