ALKMAAR - Op zoek naar een schitterend cadeau voor de feestdagen? Neem een dierbare mee naar 'Evita'! Brigitte Heitzer en René van Kooten schitteren begin februari in De Vest in deze zeer goed ontvangen, groots opgezette musicalklassieker over de legendarische Eva Perón. Er is nu een extra show bijgeboekt op vrijdag 10 februari om 20.15 uur, dus wees er snel bij voor de mooiste plaatsen!

Deze Evita moet je gezien hebben!
Aldus het Algemeen Dagblad, dat de musical beloonde met maar liefst vijf sterren. Het meesterwerk van Tim Rice en Andrew Lloyd Webber, met hits als ‘Don’t Cry For Me Argentina’ en ‘You Must Love Me’, gaat over de ambitieuze Eva Duarte, die het van tweederangs actrice tot machtigste vrouw van Argentinië schopte. Ze was geliefd bij haar volk, gehaat door de elite en is tot op de dag van vandaag omstreden. Een vrouw die tot het uiterste ging, een heilige en een hoer, die jong stierf en altijd een mythe bleef. In onze tijd van machtige vrouwen als Hillary Clinton, Angela Merkel, Theresa May, Madonna en Claire Underwood toont ’Evita’ iemand die hen voorging in niet te stuiten ambitie.

Meer informatie en toegangskaarten
De musical Evita is te zien op vrijdag 8 en zaterdag 9 februari (20.15 uur) en zondag 10 februari (14.30 uur en 20.15 uur). Toegangskaarten kosten € 49,50 en kunnen worden gereserveerd via www.taqatheaterdevest.nl. of via de kassa, tel 072- 548 99 99 (dagelijks tussen 12.00 – 16.00 uur).

Reserveer snel voor de beste plaatsen!