ALKMAAR - Van 25 t/m 27 januari ademt heel Nederland theater tijdens het Nationaal Theaterweekend. Ook bij TAQA Theater De Vest kun j terecht voor prachtige shows, cabaret, leuke familievoorstellingen en meer. En dat alles voor slechts € 10 per kaartje! Op zondag 27 januari is er Open Huis en is iedereen welkom voor een uitgebreid kijkje achter de schermen.


Tijdens het theaterweekend staan de volgende voorstellingen geprogrammeerd:

Vrijdag 25 januari 20.15 uur (show)
Legendary Albums Live - Bruce Springsteens ‘Born In The U.S.A’
Alweer het vierde Legendary Albums Live! Een twee uur durend rockspektakel, waarin alle grote hits van Springsteen worden gespeeld door Erwin Nyhoff en de LA Live Band. Met een videopresentatie van Jan Douwe Kroeske.


Vrijdag 25 januari 20.30 uur (cabaret)
Anne-Marie Jung - RAM

Samen met Marije Gubbels zorgt Anne-Marie Jung voor een avond vol excentrieke, maar toch herkenbare types. Een kleurrijke muzikale reis door hun hoofden en ook stiekem door dat van Anne-Marie.


Zaterdag 26 januari 19.30 uur (familie)
Alone@home (8+) - Matzer Theaterproducties en Joep Onderdelinden

Jong en oud zullen zeker smullen van deze verrukkelijke komedie met slapstick, aanstekelijke livemuziek, spannende stunts én natuurlijk een vette knipoog naar de bijna gelijknamige filmklassieker uit 1990. Een verhaal over vriendschap, kwetsbaarheid en vindingrijkheid.


Zaterdag 26 januari 20.30 uur
René van Meurs - Ik beloof niks (cabaret)
Mooie verhalen, veel rake grappen, een stevig potje improviseren en een moordend tempo. Hij gaat het podium op met open vizier, klaar voor oprechte verbazing en bereid je echt te leren kennen. Eén ding wil hij afspreken: jij bent op tijd in het theater en René doet de rest.


Zondag 27 januari 16.00 uur (Try - Out Café)
Try- Out Café - Maak kennis met aanstormend talent!

Kom ook kennis maken met jong, veelbelovend talent in het Try-Out Café! In een café-chantant setting kan het publiek kennis maken met Felix Heezemans (stand-up), Kasper van der Laan (stand-up), Anne & Lisa en Glodi Lungungu (stand-up/storytelling).

Theatrale rondleidingen tijdens Open Huis
Neem op zondag 27 januari tussen 13:30 en 16:30 uur een kijkje achter de schermen bij TAQA Theater De Vest! Tijdens het Nationaal Theaterweekend kom je tijdens speciale rondleidingen met demonstraties en leuke theatrale verrassingen op plekken waar je normaal gesproken niet komt. Gratis kaarten zijn vanaf vrijdag 25 januari 12:00 uur te verkrijgen aan de kassa.

Meer informatie
Toegangskaarten voor alle genoemde voorstellingen kosten € 10. Gratis toegangskaarten voor de Meer informatie over alle voorstellingen is te vinden op www.taqatheaterdevest.nl