ALKMAAR - Maria Goos is terug in de Nederlandse theaters met het hilarische en hartverscheurende ‘We zijn hier voor Robbie’. Een gloednieuw tragikomisch toneelstuk, geschreven door regisseur Eric de Vroedt (The Nation) met hoofdrollen voor steracteurs als Mark Rietman, Romana Vrede, Stefan de Walle en Tamar van den Dop. De voorstelling is geproduceerd door de Theateralliantie & Het Nationale Theater en is op zaterdag 5 en zondag 6 januari in TAQA Theater De Vest te zien.

Over een mislukt familiediner
‘We zijn hier voor Robbie’ is een herkenbaar familieverhaal vol scherpe humor en emotionele confrontaties. In het pas gerenoveerde ouderlijk huis komt een Haagsche familie samen om Robbie te herdenken. Het beladen familiediner loopt echter uit op een fiasco. Voor de ogen van een nieuwe gast aan tafel ontvouwt zich een pijnlijk demasqué. Tot overmaat van ramp stort ook nog de chic gedekte tafel in. Op de keukenvloer, tussen de scherven, evalueren de personages hun levens.

Voor een complete beleving
Op zaterdagavond 5 januari verzorgt Maria Goos het ‘voorspel in 300 seconden’ in de foyer, voorafgaand aan de voorstelling. In Grand Café Klunder wordt een speciaal ‘Haags menu’ geserveerd, voorafgaand aan de voorstelling op zaterdag 5 en na afloop van de voorstelling op zondag 6 januari.

Meer informatie en toegangskaarten
‘We zijn hier voor Robbie is op zaterdag 5 januari (20.15 uur) en zondag 6 januari (14.30 uur) in TAQA Theater De Vest te zien. Toegangskaarten kosten € 40,50 en kunnen worden gereserveerd via www.taqatheaterdevest.nl of via de kassa, telefoonnummer 072- 548 99 99. Voor het menu kan rechtstreeks worden gereserveerd via Grand Café Klunder,

tel. 072- 548 98 98.