ALKMAAR - De vriendinnencomedy van Rick Engelkes Producties ‘Opvliegers’ komt met een 4e voorstelling naar de Nederlandse theaters: Trossen los! De succesvolle reeks Opvliegers doorbreekt het taboe rondom de ongemakkelijke overgangsfase waar iedere vrouw tegenop kijkt. In de voorstellingen staat niet alleen de overgang centraal, ook vriendschap en de perikelen rondom het ouder worden in het algemeen.
Opvliegers 4: Trossen Los! Is op zaterdag 15 december in TAQA Theater De Vest te zien.


Nieuwe avonturen
‘Opvliegers, Trossen los’ is een échte vriendinnencomedy over de fase waar vrouwen het meestal liever niet over willen hebben, maar waar toch onbedaarlijk om gelachen kan worden! Laat je onderdompelen in een wereld van zwembandjes, reddingsboten en knappe kapiteins en beleef de nieuwe avonturen van Loes, Moniek, Joke en Shirley op hun zonnige cruise. De voorstelling wordt gespeeld door Anouk van Nes, Sandra Mattie, Rian Gerritsen en Joanne Telesford.

Een volledig verzorgde avond uit!
Speciaal voor deze vriendinnenvoorstelling prepareert de kok van Grand Café Klunder een sharing dinner met heerlijke hapjes om te delen, bubbels en iets lekkers toe voor €28,50 per persoon. Reserveren kan via 072-548 98 98 of via de website o.v.v. 'Vriendinnenmenu'. Een vegetarische variant is ook mogelijk, mits vermeld bij reservering.

Meer informatie en toegangskaarten
De komedie ‘Opvliegers 4: Trossen Los!’ is op zaterdag 15 december om 20.15 uur in TAQA Theater De Vest te zien. Toegangskaarten kosten € 26,50 en kunnen worden gereserveerd via www.taqatheaterdevest.nl of via de kassa (dagelijks tussen 12.00 – 16.00 uur) via 072- 548 99 99.