Op zaterdag 24 september wordt in zwembad De Beeck in Bergen een meidenavond georganiseerd voor meiden tot en met 14 jaar. Van 19.00 tot 21.00 uur kunnen de meiden een echte ‘girls night out’ beleven met échte meidenactiviteiten en de nodige in- en ontspanning. De entree bedraagt 10,50 euro, kaartjes zijn verkrijgbaar bij de receptie van De Beeck.

In zwembad De Beeck worden regelmatig discoavonden georganiseerd. Dit keer staat de disco volledig in het teken van (en voor!) meiden. De DJ laat de laatste hits uit de boxen knallen, terwijl de meiden kunnen zwemmen, bubbelen, klimmen en klauteren op de vlotten, of lopen in de Aquabubble. Een meidenavond is niet compleet zonder een gezellig tutsessie. Je kunt heerlijk ontspannen in het stoombad, je nagels laten lakken of je haren laten verwennen met een haarmasker.

De meidenavond vindt plaats op zaterdag 24 september van 19.00 tot 21.00 uur. Toegankelijk voor meiden met minimaal een A-diploma, die maximaal 14 jaar oud zijn. De entree bedraag € 10,50 per persoon, dit is inclusief een drankje en zakje chips. Kaartjes zijn verkrijgbaar bij de receptie van De Beeck. Je kunt ook voorafgaand aan de avond je kinderfeestje vieren, kijk op www.debeeck.nl voor het speciale feestjes-arrangement.