ALKMAAR - Vanaf woensdag 6 september start zwembad Hoornse Vaart met Ouder- en babyzwemmen. Tijdens deze les kunnen (groot)ouders op een leuke en ontspannen wijze samen met hun baby zwemmen. De cursus is toegankelijk voor baby’s vanaf 13 weken oud en wordt iedere woensdagochtend van 10.30 tot 11.00 uur gegeven in zwembad Hoornse Vaart.

Tijdens het Ouder- en babyzwemmen kunnen vaders en moeders op een leuke en ontspannen wijze samen met hun baby zwemmen. Tijdens het zingen van vrolijke liedjes leren de kindjes zich op hun gemak te voelen in het water. De ouders kunnen genieten van hun baby die overduidelijk plezier heeft. Bovendien heeft het zwemmen een positieve invloed op de psychische en motorische ontwikkeling van de baby en prikkelt het volop de zintuigen.

Meer informatie

De kosten voor het Ouder- en babyzwemmen bedragen €57,00. Gedurende 10 weken kunnen deelnemers 8 lessen volgen. Een losse les bedraagt €8,50. Inschrijven voor Ouder- en babyzwemmen is niet nodig. Geïnteresseerden kunnen gratis een proefles aanvragen via zweminfo@alkmaarsport.nl

Deelnemers die de proefles besluiten de activiteit te volgen kunnen bij de kassa van zwembad Hoornse Vaart een leskaart aanschaffen.