OUDORP - Op het complex van TV Oudorp vinden zondag de finales plaats van het Eiland de Wild keukens Oudorp Open Tennistoernooi. In de afgelopen acht dagen werden er een kleine 300 wedstrijden gespeeld tijdens het geslaagde en gezellige toernooi. Zondag vanaf 09.30 uur start de finaledag met nog ruim 40 wedstrijden in diverse categorieën.

Vanaf de eerste dag verliep het Oudorp Open voorspoedig. Werd er een week geleden begonnen met een zaterdagochtend vol regen daar brak het zonnetje vanaf de middag door en eigenlijk heeft het toernooi de gehele week perfecte weersomstandigheden gehad waardoor er geen verschuivingen voor kwamen in het overvolle programma.

Ondanks de strijd om de hoogste eer kenmerkt het toernooi zich ook door een zeer gezellige sfeer. De traditionele feestavond met als thema "Welcome To The Jungle" is naast het sportieve gedeelte een van de vele hoogtepunten in de mooi verbouwde kantine van de Oudorpse vereniging. Het feest op vrijdag duurde tot in de late (vroege) uurtjes en dat was op zaterdag bij sommige spelers te merken.

Morgen (zondag) volgt dus de afsluiting van het Oudorp Open 2019 waar de eerste wedstrijden beginnen om 09.30 uur. De prijsuitreiking zal naar schatting vanaf 17.00 uur plaatsvinden.

Foto's van de gehele week zijn te bekijken op DP Sportfotografie.