ALKMAAR - Aanstaande zondag vinden er in de Alkmaar ZEturf Arena negen goed bezette draverijen plaats, zijn er twee koersen voor de mini’s met hun pony, is er topgastronomie, schminck en luchtkussen voor de kinderen en na afloop een muziekfestijn met Stef Horn! Bezoekers kunnen Formule 1 racen met twee Racesquare race simulatoren.


Alkmaar bruist weer en breekt alle records

Jongstleden paasmaandag vond de eerste meeting van het jaar plaats. Nog niet eerder telde de organisatie van de paardenkoersen zoveel bezoekers. Het was bomvol een supergezellig. Alkmaar en omstreken heeft de drafbaan in Alkmaar weer ‘herontdekt’. Een dagje koers is een bruisend evenement geworden waar jong en oud geniet van een dagje sport, emotie, entertainment, borrelen, wedden, live-muziek en heerlijk eten!

BREAKING: Formule 1 racen met twee race simulatoren.

Powered by Racesquare.

Van echte paardenkrachten naar Formule 1 paardenkrachten! Tijdens de paardenraces op zondag 21 April zullen alle bezoekers de mogelijkheid hebben om één-tegen-één in High-End Racesquare simulatoren tegen elkaar te racen. In de simulatoren, die speciaal ontworpen zijn om de volledige F1 beleving over te kunnen brengen, krijg je een volledige Formule 1 experience. Als je op zoek bent naar een plek om te genieten van echte paardenkrachten en de opwinding van de Formule 1, dan ben je op 21 april op de juiste plek in de Alkmaar ZEturf Arena. In de twee Racesquare simulatoren race je over het circuit van Zandvoort tegen elkaar in 5 minuten. Er is continu een ervaren Race Marshall aanwezig voor tips & tricks. Racen is toegankelijk voor iedereen met een minimale lengte van 1.45 meter. Ervaring is niet noodzakelijk.

Voor nieuwe bezoekers zijn er gratis programma’s met tips beschikbaar bij de infobalie, en er vinden gedurende de gehele middag rondleidingen plaats over de gehele accommodatie. Start eerste koers is om 13.30 uur. Entree is 7 euro p.p. Kinderen tot 16 jaar vrij entree. U kunt uw tickets ook vooraf reserveren. Bezoek hiervoor de website www.drafbaanalkmaar.nl

Voor meerdere info volgt u ons op Facebook en Instagram //@alkmaarzeturfarena of //@debaanalkmaar