ALKMAAR - Op maandag 11 juni is de inschrijving voor de zomerzwemlessen bij Zwemschool De Beeck Bergen van start gegaan. Zowel leskinderen van de zwemschool als kinderen die niet bij Zwemschool De Beeck Bergen zwemmen kunnen zich opgeven voor extra A, B of C-zwemlessen tijdens de zomervakantie. De zomerzwemlessen worden vanaf maandag 30 juli tot en met zaterdag 25 augustus 6 dagen per week tussen 09.00-12.00 uur gegeven in zwembad De Hout in Alkmaar.

Met de zomerzwemlessen biedt Zwemschool De Beeck Bergen een unieke kans om kinderen een extra zwemboost te geven. De ervaring leert dat deze zomerzwemlessen populair zijn bij ouders. “Ouders vinden het fijn als hun kind voor hun vakantie nog net even wat extra zwemvaardigheden aanleert,” vertelt Eddy Bakker, exploitatiemanager bij Holland Sport. “We bieden privé-lessen en groepslessen aan; de privé-les duurt 30 minuten, de groepsles 60 minuten. We houden de groepen bewust klein, zodat ieder kind de nodige aandacht krijgt. We willen iedereen de kans geven om mee te doen, vandaar dat we dit jaar hebben besloten om onze zomerzwemles ook aan te bieden aan kinderen die niet bij de zwemschool lessen.”

Inschrijving
De inschrijving voor de zomerzwemlessen geschiedt tijdens de reguliere zwemlesuren bij de kassa van de zwemschool in zwembad Hoornse Vaart. De zomerzwemlessen vinden plaats van maandag tot en met zaterdag tussen 09.00-12.00 uur. Er wordt gewerkt met losse lessen, 5-rittenkaarten en 10-rittenkaarten. De lessen voor een 5-rittenkaart of 10-rittenkaart kunnen verspreid over diverse weken of dagelijks aanééngesloten worden opgenomen. Inschrijven is mogelijk tot en met zaterdag 30 juni. Het is aan te raden zo snel mogelijk in te schrijven, want vol=vol. Na inschrijving kunt u ter plekke met pin betalen.

Meer informatie
Meer informatie over de zomerzwemlessen vindt u op www.debeeck.nl/zomerzwemles. U kunt ook contact opnemen met de administratie van de zwemschool. Deze is op maandag, dinsdag en donderdag van 09.00-12.00 uur bereikbaar op 072- 548 9880.