ALKMAAR - Deze zomervakantie biedt Outdoorpark Alkmaar met een sportief zomerprogramma aan voor de individuele bezoeker. Onder de noemer ‘Vakantie Programma’ kunnen bezoekers wekelijks op woensdagochtend deelnemen aan een ‘Shooting programma’ of de ‘Obstacle Survival’. Na afloop is het mogelijk om tegen een gereduceerd tarief te zwemmen in het naastgelegen zwembad Hoornse Vaart. Daarnaast wordt op twee zaterdagen de Family Fun instuif georganiseerd, waar iedereen de hele ochtend welkom is om lekker te ravotten.

Shooting, survival en Family Fun
Outdoorpark Alkmaar biedt een divers aanbod aan activiteiten aan, voor groepen van 8 tot 500 personen. Vanwege de grote vraag naar individueel aanbod, is besloten een zomervakantie aanbod aan te bieden. In de maanden juli en augustus kan men elke woensdagochtend deelnemen aan een ‘Shooting programma’ of de ‘Obstacle Survival’. Het ‘Shooting programma’ bestaat uit het onder begeleiding schieten met een echte handboog én Archery Tag, een combinatiespel met elementen uit het boogschieten, paintball en trefbal. Tijdens de ‘Obstacle Survival’ neemt de instructeur de deelnemers gedurende 1,5 uur mee naar de obstakels van Outdoorpark Alkmaar. Zelf het park verkennen? Dat kan bij de Family Fun instuif op zaterdag 20 juli en 24 augustus. Het park hanteert een adviesleeftijd van minimaal 8 jaar, waardoor dit ook een leuke activiteit is om te ondernemen met het gezin.

Zwemmen voor één euro
Na afloop van het Vakantie Programma is het mogelijk om voor € 1,- per persoon extra een duik te nemen in het naastgelegen zwembad Hoornse Vaart.

Kosten en aanmelden
Deelname aan het Vakantie Programma bedraagt € 10,- per persoon. De activiteiten vinden plaats op woensdagochtend van 10.30-12.00 uur. Aanmelden kan tot 24 uur vóór aanvang van het programma. Inschrijven en betalen doet u via de website, www.outdoorparkalkmaar.nl/vakantie. Op zaterdag is de Family Fun instuif van 10.00-13.00 uur, aanmelden hiervoor is niet nodig, betalen doet u op de dag zelf aan de kassa van zwembad Hoornse Vaart.