ALKMAAR - Mike van der Veer, 32 jaar, komt uit Alkmaar.Het begon voor hem al op jonge leeftijd. Samen met zijn vader ging hij altijd mee naar race weekenden en daar hielpen ze het team waar ze konden. In die periode was hij al aan het karten en daarbij altijd de snelste. Nu bijna 4 jaar geleden maakte hij echt de keuze en startte samen met zijn vader een eigen race team, Spring Racing. Zowel bij outdoor als indoor karten heeft hij vele overwinningen en bekers weten te behalen.


Maar dat was niet genoeg voor Mike. Hij wilde altijd al in de autosport, want dat was zijn grote droom. In april 2019 begon hij aan zijn eerste seizoen. Hij rijdt in de Peugeot 206 GTI Cup. Na 5 racedagen en 11 race overwinningen staat hij bovenaan in het Rookie klassement. Met nog 2 racedagen te gaan is er een grote kans dat hij in zijn eerste jaar al kampioen wordt!

Doelen stellen en dromen waar proberen te maken, dat is wat hij doet. Volgend jaar wil hij kampioen worden in het algemeen klassement en daarna hoopt hij een overstap te kunnen maken naar de Endurance Cup. Maar daarvoor heeft hij wel hulp nodig want hij kan dat niet alleen. Autosport hangt af van goede sponsoren en die heeft hij, maar nog niet genoeg om zijn droom waar te maken. Maar opgeven doet hij zeker niet!