ALKMAAR - Alcmaria Victrix is ook na drie wedstrijden nog zonder punten in de 4e klasse B. Zondag leed de ploeg een geflatteerde nederlaag bij SC Dynamo, waar de Alkmaarders een 0-2 voorsprong in rook zagen op gaan.

De uitslag was geflatteerd omdat Alcmaria Victrixin de eerste helft prima voor de dag kwam en een terechte voorsprong opbouwde na een knap schot van kevin Floor en een benutte strafschop van Yannick Combee. Kort na de rust miste Djoï de Vries een opgelegde kans op de 0-3, want anders was de wedstrijd feitelijk beslist geweest.

Nu gebeurde echter het tegenovergestelde en vloog bij SC Dynamo vrijwel elke doelpoging tegen de touwen. Mirzet Durzak en Mike van der Velden troffen ieder twee maal doel en Joost Huting deed ook een duit in het zakje: 5-2.

In dezelfde klasse won Alkmaarsche Boys met ruim verschil van Apollo '68 en gingen SSV en Sporting S met ruime cijfers onderuit.