EGMOND AAN DE HOEF – Zeevogels en Rogier Bunink nemen na dit seizoen afscheid van elkaar. Dat laat het bestuur van de Egmondse derdeklasser weten via haar eigen website. De coach is thans bezig aan zijn vierde jaar, en bezet halverwege het lopende seizoen een tiende plaats in de derde klasse A.

In het tweede seizoen onder Rogier Bunink slaagde Zeevogels erin om via de nacompetitie te promoveren naar de derde klasse. Als promovendus eindigde de ploeg uit Egmond aan de Hoef vorig jaar tiende, een plek die het momenteel ook bezet.

,,Ik was verbaasd. Ik ging vol goede moed en vertrouwen naar Zeevogels op gesprek” vertelt Bunink over de uitkomst van het gesprek over de toekomst. De wegen van Zeevogels en de oefenmeester scheiden namelijk na dit seizoen, terwijl de coach een vijfde seizoen wel zag zitten.

,,We hebben een jonge groep, werken heerlijk samen en de trainingsopkomst is meer dan uitstekend” vervolgt de coach. ,,Onze doelstelling is handhaven met aantrekkelijk voetbal. We zitten op schema”.

Waardig afscheid
Op de eigen website laat het bestuur weten te hopen op een waardig afscheid. ,,Wij hopen allen dat het lopende seizoen naar ieders tevredenheid afgesloten gaat worden zodat Rogier een waardig afscheid als hoofdtrainer bij Zeevogels krijgt”.