ALKMAAR - In het zaterdagvoetbal waren er dit weekend weer wisselende resultaten. Jong Holland wacht nog altijd op het eerste punt. Flamingo's weet voldoende te scoren, maar gaat toch onderuit, in in de 4e klasse was er winst voor AFC '34 en een verdienstelijk gelijkspel voor Alcmaria Victrix.

2e KLASSE A

Jong Holland wacht nog altijd op het eerste punt nadat het afgelopen zaterdag op eigen veld onderuit ging tegen FC Zaandam. Na een snelle achterstand wist Bas Blankendaal vanaf de strafschopstip gelijk te maken. De ervaren Serdar Ozturk velde daarna het vonnis over Jong Holland door kort voor rust te scoren en in de slotfase de eindstand op 1-3 te bepalen.

3e KLASSE A

Flamingo's scoorde net als een week eerder vier goals, maar opnieuw leverde dit geen punten op. Op bezoek bij HYS ging de ploeg van trainer Ron Weinbrecher na een 3-2 ruststand met 6-4 onderuit. De doelpunten kwamen op naam van Yucel Gundogdu (2), Richard Rijsterborgh en Ruben Beentjes.

4e KLASSE A

AFC '34 won van het nog puntloze Dindua al moest het daar hard voor knokken. twee doelpunten van Verdi Sambo en een treffer van Martin Jongejan betekende een 3-2 overwinning voor de ploeg van trainer Patrick Terwijn.

Alcmaria Victrix van trainer Jordy van Eekelen speelde zeer verdienstelijk gelijk tegen het nog ongeslagen Sint Adelbert en haalde zo het eerste punt van het seizoen binnen. Er werd niet gescoord op Sportpark Egmonderhout.