ALKMAAR - Van de Alkmaarse ploegen in het zaterdagvoetbal pakte alleen Flamingo's '64 de volle buit door medepromovendus ADO '20 te kloppen. Jong Holland, Alcmaria Victrix en AFC '34 verloren hun duel.

ZATERDAG 2e KLASSE A

Jong Holland wacht nog op de eerste punten. Zaterdag nam de ploeg van Edwin Keizer tegen FC Aalsmeer op slag van rust een voorsprong door een doelpunt van Mark Hondius. Na de gelijkmaker leek er ook nog lang zicht op een punt, maar in de laatste minuut kreeg men alsnog het deksel op de neus: 1-2.

ZATERDAG 3e KLASSE A

Met een gelijkspel en een overwinning is de start van Flamingo's in de derde klasse voorlopig prima te noemen. Zaterdag won de ploeg van Ron Weinbrecher van het eveneens gepromoveerde ADO '20 in een doelpunt rijk duel. Na een 1-1 ruststand door een doelpunt van Ruben Beentjes. Na de pauze kwam men op een nieuwe achterstand, maar goals van Yucel Gundogdu, Bert Inecia en Khalid Ezhar keerden de wedstrijd met een 4-3 eindstand tot gevolg.

ZATERDAG 4e KLASSE A

AFC '34 ging op eigen veld onderuit tegen DTS. De Alkmaarders namen via Joshua Souisay, die later in de wedstrijd ook voor de tweede treffer zou zorgen, nog wel een voorsprong, maar speelden vervolgens te slordig waardoor DTS er met een 2-4 zege vandoor ging.

Alcmaria Victrix verloor met 2-1 op bezoek bij Wieringermeer en deze nederlaag was terecht volgens trainer Jordy van Eekelen die veel personele problemen kende. Ismael Bakni tekende voor de eretreffer.