HEILOO/SCHAGEN - In de 4e klasse van het zaterdagvoetbal zijn Kolping Boys en Alcmaria Victrix dit weekend in een uitwedstrijd tegen een nederlaag aangelopen.

Het vooraf op de tweede plaats staande Kolping Boys kreeg op bezoek bij De Foresters zelfs een forse nederlaag te slikken. De Heilooër formatie stond nog op nul punten, maar nam tegen de Oudorpers binnen tien minuten een 2-0 voorsprong door doelpunten van Piet en Dahi. Nog voor de rust deed Steven Dekker iets terug. In de tweede helft liep de thuisploeg echter verder uit door treffers van Kruit (2x) en Ligthart. Tussendoor wist Rens Langedijk namens Kolping Boys het net te vinden met een 5-2 eindstand tot gevolg.

Alcmaria Victrix ging bij het puntloze Schagen United onnodig onderuit met 3-2 en blijft vooralsnog in de middenmoot. Joshua Souisay scoorde voor de Alkmaarders terwijl de tweede treffer een eigen doelpunt was.

Flamingo's '64 was vrij afgelopen weekend.