ALKMAAR - Binnenkort is het weer zover, de Hylas clubkampioenschappen 2023 worden georganiseerd op sportpark Viaanse Molen in Alkmaar. Dit is ieder jaar weer een spannend maar ook mooi moment voor de club. Spannend voor alle sporters en hun ouders en fans en een moment om trots te zijn op wat er bij onze club bereikt wordt zoals de prachtige overwinning van het meidenteam U16 (onder 16 jaar) onlangs op de nationale kampioenschappen in Apeldoorn. Daar eindigde dit jonge team op de tweede plaats van de twaalf deelnemende teams die eerder waren geselecteerd uit 178 landelijke teams.

Jong en oud, van 6 jaar tot senior meten hun krachten in vele disciplines: hardlopen, verspringen, hoogspringen, polsstokhoogspringen, kogelstoten, speer- en discuswerpen. Er zullen weer persoonlijke en club-records gaan sneuvelen. Wie als sporter of supporter wil weten wanneer er wat te gebeuren staat, klik op deze link: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/atleten/39703 voor het (voorlopige) programma van beide dagen.

Publiek is van harte welkom, kom onze club- én nationale kampioenen zoals het meidenteam U16 aanmoedigen. Of kijk gewoon eens rond als je er zelf over denkt om te gaan hardlopen of aan atletiek te gaan doen. Spreek gerust een van onze vrijwilligers aan voor meer informatie of neem een kijkje op onze website: www.avhylas.nl Iedereen is bij ons altijd welkom voor drie gratis proeflessen.