KOEDIJK - Met een reeks van vijf verloren wedstrijden op rij lijkt de winterstop voor Koedijk op het juiste moment te komen. De ploeg van trainer Roy Rowinkel verloor op de openingsdag van de competitie, maar wist daarna een goede reeks neer te zitten waarin elf punten werden behaald. De negatieve reeks van de laatste weken werd zondag afgesloten met een 0-3 thuisnederlaag tegen Hercules Zaandam.

De Zaankanters kregen hierbij alle goals eigenlijk in de schoot geworpen, want waar de thuisploeg geen strafschop kreeg gebeurde dit aan de andere kant wel en deze werd dan ook dankbaar benut door Kevin Wijndal. De 0-2 kwam op naam van Jeremin Martins die door goed druk te zetten op de keeper de bal wist te veroveren. Een eigen doelpunt van Sven de Vrueh betekende de definitieve beslissing.

In de stand van de Derde Klasse B weet Koedijk (11 punten) nog wel SVA (9) en Beemster (5) onder zich te houden. SVA speelt komend wekend nog een inhaalwedstrijd bij Vrone en is op 26 januari de eerstvolgende tegenstander voor Koedijk.