EGMOND - Willem Zeijlmans is vanaf volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van Egmondia. Dat maakte de club vandaag bekend.

Eind februari werd bekend dat de wegen van Egmondia en de huidige hoofdtrainer Johan van Wort zullen scheiden. De club kwam bij Willem Zeijlmans terecht toen hij besloot na dit seizoen te vertrekken bij SC Dynamo. Afgelopen vrijdag kwam Egmondia met het nieuws dat Willem Zeijlmans vanaf volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer is. ,,Na mijn aangekondigde vertrek bij Dynamo toonde Egmondia zich direct daadkrachtig en hebben we in een week tijd twee goede gesprekken gehad. Hieruit sprak vertrouwen en ontstond er een goed gevoel, van beide kanten” vertelt Zeijlmans over zijn keuze. ,,Ik volg mijn gevoel en ben er van overtuigd mijn ei bij Egmondia kwijt te kunnen. Het vertrouwen en enthousiasme is beantwoord met een tweejarige overeenkomst” vervolgt de oefenmeester.

Club met mogelijkheden
,,Egmondia is een club met mogelijkheden. Bij iedere club is vast wel iets aan te merken, maar Egmondia komt eerlijk en nuchter over. De mensen waar ik mee heb gesproken hebben een realistisch verhaal gebracht, waaruit ik een goed beeld heb kunnen vormen” aldus Zeijlmans. ,,Egmondia heeft een jonge talentvolle groep waar nog veel rek in zit”.