WIJDEWORMER – Willem Zeijlmans heeft met zaterdag derdeklasser ZCFC weer een nieuwe club gevonden. De oefenmeester werd gister tijdens de nieuwjaarsreceptie gepresenteerd en staat komende dinsdag voor het eerst op het trainingsveld.

‘Het is heel snel gegaan’, begint Willem Zeijlmans zijn verhaal. ‘Ze hadden in eerste instantie contact opgenomen voor volgend seizoen. Dat gaat niet omdat ik bij mijn zoon wil kijken.’ Zijn zoon Nick speelt na de zomer bij Rijnsburgse Boys op de zaterdag.

Voor Willem Zeijlmans een reden om de zaterdagen vrij te houden in zijn agenda. Dit seizoen is dat echter anders, aangezien zijn zoon momenteel bij zondagclub OFC speelt. Toen ZCFC, de huidige nummer negen van de Derde Klasse A besloot afscheid te nemen van Mark Vis werd er opnieuw contact gezocht met Zeijlmans. ‘Ik verveel me niet. Het is geen moeten, het is willen’, vervolgt de oefenmeester. ‘Ik heb een goed en leuk gesprek gehad. Het voelde goed. ZCFC is een correcte en nette club. Een club met mogelijkheden.

Komende dinsdag begint Zeijlmans aan zijn klus bij ZCFC. Tot het einde van het seizoen. Of er na de zomer een nieuwe uitdaging volgt is voor nu nog niet duidelijk.