ALKMAAR - Het zou allemaal bekend worden gemaakt begin januari tijdens de jaarlijkse teamvoorstelling bij hoofdsponsor autobedrijf Ten Boekel & Bakker BV in Schagen. Echter door de problemen rondom het virus kan dit ook weer niet doorgaan.

Het wordt nu gepland eind februari, maar het is wat dat betreft allemaal koffiedik kijken. Wat wel zeker is dat het team uit 20 renners gaat bestaan.
Trainer/coach Fred de Groot en assistent trainer Remco Morsch, konden dan wel de namen vrijgeven die volgend jaar tenminste 3 meerdaagse gaan rijden, waarvan enkele in België.

Naast nieuwkomers, zoals Dave Kanbier en (oud renner) Wim Bos zien we toch ook weer de vertrouwde gezichten van ondermeer Jermo Agema, Bas Rijs, Steven Heshusius, Martijn Lust. Vanuit de junioren komt Nathan de Vries over en Matthé Pronk (laatste zal voor regioteam NH uitkomen). Veel wordt verwacht van ondermeer Pieter Oosters en Roderick van Vierbergen, die beiden een knappe tour de Lasalle reden.

Naast de plaatselijke ronden in Noord-Holland wordt er gereden met zeker 2 teams in Lasalle, Hel van Petten en voor de masters een meerdaagse in België, t.w. Ronde van Haspengouw en Benelux kampioenschap.

Vooral sportklassen renners en masters krijgen een kans om zich te laten zien bij deze formatie, die op zondag 2 januari as bij goed weer, hun eerste kilometers gaan maken in “de 100 van Alcmaria” die start vanaf de wielerbaan om 10:00 uur.

Aansluiten mag iedereen, die nu al scherp staan voor het komende wielerseizoen!
Informatie: Info@alcmaria-victrix.nl