ALKMAAR - Op 28, 29 en 30 september vindt de Wieler 3 daagse Alkmaar plaats in Sportpaleis Alkmaar. Vandaag is de deelname van topkoppel Wim Stroetinga en Yoeri Havik aan dit unieke evenement bevestigd. Zij strijden mee op diverse onderdelen uit het wedstrijdprogramma.

Het Nederlandse topkoppel bestaande uit Wim Stroetinga en Yoeri Havik staat aan de start van de Wieler 3 daagse Alkmaar op 28,29 en 30 september in het Sportpaleis. Een koppel uit de kop van Noord-Holland, maar door hun winst in de Zesdaagse Berlijn januari 2017 ook zeker een koppel dat Internationaal meestrijdt op het hoogste niveau.

Wim Jansen, wedstrijdleider Wieler 3 daagse Alkmaar, over dit koppel: “Stroetinga en Havik zijn super blij met de deelname aan de Wieler 3 daagse Alkmaar in ‘hun’ Sportpaleis’. Ze willen laten zien dat ze beschikken over een Topniveau en willen zich meten met de besten ter wereld!”

Meer informatie

De Wieler 3 daagse Alkmaar wordt gehouden op 28,29 en 30 september in Sportpaleis Alkmaar. Kaarten zijn te koop via Ticketmaster.nl. Meer informatie over de Wieler 3 daagse Alkmaar is te vinden op www.wieler3daagsealkmaar.nl.