ALKMAAR - Komend weekend vindt weer het traditionele Kaasstad Toernooi plaats bij Alkmaarsche Boys. Op vrijdag 21 en zondag 23 augustus strijden vier vierdeklassers om de felbegeerde Zilveren Kaasberrie.

Op vrijdagavond beginnen de wedstrijden om 19.00 uur en de beide finalisten van vorig jaar komen deze avond tegen elkaar uit. SSV uit Stompetoren won toen na strafschoppen van de organiserende vereniging Alkmaarsche Boys. Alcmaria Victrix is eveneens al jaren vaste gast op het toernooi en speelt vrijdag tegen het nieuwe zaterdagteam van Kolping Boys dat komend seizoen in de 4e klasse gaat uitkomen.

De wedstrijden op de finaledag beginnen komende zondag om 14.00 uur.

Corona
Uiteraard worden de huidige Corona-regels in acht genomen. De kantine en het terras van Alkmaarsche Boys vallen onder de horeca regels.

Een van de maatregelen is het registreren van bezoekers i.v.m. bron- en contactonderzoek. Dit betekent dat je je voor of bij binnenkomst dient te registreren. Neem je deel aan een wedstrijd of training dan ben je als het goed is al geregistreerd en hoef je geen formulier in te vullen. Gegevens worden niet voor andere doelen gebruikt en worden maximaal 2 weken bewaard.

Kijk voor meer info op de website van Alkmaarsche Boys.