EGMOND - Op zaterdag 25 november organiseert Le Champion voor de 5e keer de Fjoertoer Egmond. Dit jaar een speciale lustrum editie om het vijf jarig jubileum te vieren.

Ook dit jaar worden bewoners uitgenodigd om hun huis en tuin om te toveren tot een schitterende act met lichtjes en versiering. Het wordt een feest voor de wandelaars om door de straten van Egmond te wandelen. De ruim 9.000 wandelaars zijn jury en bepalen ‘wie de Fjoerste’ wordt.

Bewoners doen mee

Tuinen en huizen worden compleet in het teken van de Fjoertoer gezet. Lichtjes, lantaarns, kerstverlichting, kerstbomen en lampionnen bewoners maken het zo gek als zij zelf willen. Veel bewoners zijn nu al bezig met het voorbereiden van hun act. Door het introduceren van het thema (lustrum) moeten de bewoners extra nadenken over hun versieringen. Het huis met de meeste stemmen mag zich na afloop de winnaar van “Wie is de Fjoerste?” noemen. Er zijn mooie prijzen voor de nummer 1,2 en 3 te verdienen en ieder deelnemend huis ontvangt na afloop een leuke attentie.

Lustrum editie

In een lustrum blikt de Fjoertoer Egmond terug op vijf fantastische jaren Fjoertoer. De mooiste acts komen terug en het getal 5 staat centraal. Wij bieden de deelnemers een onvergetelijke avondwandeling aan en organiseren daarom op tal van punten allerlei verrassende licht-, vuur- en geluidsacts.

Aanmelden en stemmen

Wilt u graag meedoen met de bewonerswedstrijd? Wij nodigen u van harte uit om mee te doen. Dat kan door een e-mail te sturen naar communicatie@lechampion.nl met onderwerp “Wie is de Fjoerste” , vermeld hierin het adres en hoe je het project wilt noemen. Aanmelden kan tot uiterlijk woensdag 22 november. De wandelaars bepalen via stemming hun voorkeur, deze stemming gaat via het NHD en staat vanaf zaterdag 18.00 online.

Fjoertoer Egmond

Wil je meer weten over de Fjoertoer Egmond? Bezoek dan de website www.fjoertoeregmond.nl en volg ons op Facebook voor de laatste informatie over het evenement www.facebook.nl/fjoertoeregmond