ROTTERDAM – White Stones speelde afgelopen zaterdag de belangrijke wedstrijd bij Feyenoord Futsal/TPP. De Egmonders beleefden een teleurstellende avond in Rotterdam, 6-0.

Doordat Odin’59 in de middag had gespeeld ontbrak Jeffrey Klijbroek bij White Stones. De Egmonders speelden in Rotterdam een heuse ‘zes punten’ wedstrijd. Beide ploegen gingen met vertrouwen van start. Waar Feyenoord Futsal vorige week een punt pakte tegen Hovocubo wist White Stones met 6-1 te winnen van Tigers Roermond.

Na vijf minuten was het de thuisploeg dat de score via Soufian Charraoui opende. Zeven minuten later verdubbelde Shibi Rojer de score.

Na een 2-0 ruststand maakte Soufian Charraoui in de eerste minuut van de tweede helft de derde Rotterdamse treffer. Via Rojer, Wessel Verhaar en Jaouad el Yagoubi liep Feyenoord Futsal uit naar een 6-0 zege. Jesper de Vré: ‘We waren gewoon niet scherp genoeg.’