ALKMAAR - Jethro Abram is bezig aan zijn laatste seizoen als hoofdtrainer van AFC'34. Afgelopen zondagavond maakte de Alkmaarse eersteklasser via de eigen website bekend dat de wegen tussen beiden zullen scheiden. Coach Abram maakte zijn beslissing na de wedstrijd tegen SV Hillegom bekend.

Met een huidige zevende positie draait AFC'34 niet zoals vooraf verwacht. De tegenvallende prestaties zijn voor Abram echter geen reden van zijn besluit. "Nee, dit heeft hier geen invloed op gehad" vertelt de oefenmeester, die op zoek gaat naar een nieuwe uitdaging. Op dit moment speelt er echter nog niets. "Ik heb nog helemaal niets, en ook niet gesproken met clubs".

Abram staat sinds vorig seizoen aan het roer bij de Alkmaarders. In zijn eerste seizoen behaalde hij met AFC'34 de nacompetitie, al werd promotie naar de hoofdklasse niet behaald.

Passende afsluiting
"AFC'34 hoopt dat de ploeg, samen met Jethro Abram en zijn assistent Noureddine Abdelaziz, het seizoen toch op prima wijze zal afsluiten, en danken op voorhand de trainers Jethro Abram en Noureddine Abdelaziz voor hun inzet voor onze club" laat het bestuur via de eigen website weten.