OUDORP - De Walking Footballers zijn inmiddels weer gestart, iedere woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 trainen zij onder leiding van (de nieuwe, ervaren, trainer) Henk Spaan. Door blessures is het team op zoek naar uitbreiding. Iets voor jou? Kom vrijblijvend langs, er wordt rekening gehouden met uw (voetbal) mogelijkheden. Naast de sportieve activiteit staat gezelligheid en plezier centraal.


Walking Football is een onderdeel van De Derde Helft, een initiatief van het ouderenfonds. Als eerste sportvereniging in Noord-Holland is voetbalvereniging Kolping Boys gestart met het project De Derde Helft. Kolping Boys opent hiermee de deuren van zijn clubhuis voor alle ouderen uit Oudorp (en de regio Alkmaar). Onder de naam De Derde Helft is het clubhuis van Kolping Boys de vaste ontmoetingsplek waar ouderen uit de buurt elkaar wekelijks kunnen ontmoeten; een kopje koffie/thee drinken, een praatje maken en samen (sportieve en sociale) activiteiten ondernemen.

⦁Bent u 55-plus? Of uit het arbeidsproces?

⦁Vindt u het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten?

⦁Wilt u (sportieve) activiteiten combineren met elkaar ontmoeten en gezelligheid?

Dan kunt u bij Kolping Boys terecht. Ieder woensdag bieden wij leuke, gezellige en/of sportieve activiteiten.

⦁Buitenactiviteiten: wandelen, Walking Football, Jeu de Boules, onderhoudswerkzaamheden.

⦁Binnenactiviteiten: klaverjassen, sjoelen, biljarten, darten, keezen en gezelschapsspelletjes.

Incidenteel organiseert de ouderraad een themamiddag bijvoorbeeld een kaas- en wijnproeverij, gezamenlijke lunch of bloemschikken.

Waar?
Sportcomplex Kolping Boys aan de ‘De Nollen’, Beverdam 3 in Alkmaar.
Om 14:00 uur starten we met een kop koffie/ thee en de activiteiten sluiten we gezamenlijk af rond 16.00 uur met De Derde Helft.

Wilt u meer informatie?
Neem dan contact op met Jan Beuckens, verenigingsmanager Kolping Boys of kom gewoon langs!

M 06 24 12 74 12

E verenigingsmanager@kolpingboys.nl