ALKMAAR - Bij Alcmaria Victrix kun je nu ook terecht voor Walking Football, “het voetbal gaat altijd door …” aldus Alex Beek voorzitter van de club.

“Walking Football is opgezet vanuit de KNSB in samenwerking met het Nationaal Ouderen Fonds. Bedoeld om 60+ mannen en vrouwen op een geweldige manier in beweging te krijgen; via het voetbal. Voetbal hoeft niet snel te gaan om mooi te zijn. Walking Football wordt gespeeld op een klein veld van 42x21m met minigoals. Er zijn geen keepers en de bal mag niet boven heuphoogte komen. Je mag niet rennen en slidings zijn verboden, maar met een goede techniek en tactisch inzicht is het goed scoren bij Walking. Wat ook goed scoort zijn onze faciliteiten, de gezelligheid, de kleedkamerhumor en de derde helft. Bij ons is de kantine altijd open, zowel bij de wedstrijden als bij de trainingen en we beschikken over mooie kunstgrasvelden en een overdekte hal zodat het voetbal altijd door gaat.

Dus ben je 60+ en wil je fit blijven en gezellig met vrienden tegen een bal trappen? Meld je dan aan Alcmaria Victrix. Bij ons het gaat voetbal altijd door, ongeacht het weer en ongeacht je leeftijd! Vandaar ons motto: Alcmaria Victrix een top club.