ALKMAAR – VV Bergen en Djordi Hopman zijn een contractverlenging overeengekomen. Dat maakte de club afgelopen maandag bekend. De 35-jarige oefenmeester staat hierdoor ook volgend seizoen aan het roer bij de voetbalclub uit Bergen.

Djordi Hopman begon afgelopen zomer bij VV Bergen, de club die vorig jaar onder leiding van Gerard Timmers promotie naar de Derde Klasse afdwong. In het huidige seizoen bezet de fusieclub de tiende positie. Voor het huidige voetbalseizoen is het doel om zich te handhaven op dit niveau.

‘Het is een goede match met een jonge, meestal gretige spelersgroep, waar nog veel rek in zit. Kijkend naar de progressie in de eerste drie maanden, ben ik heel nieuwsgierig waar het plafond van deze selectie zit’, zegt Djordi Hopman over de verlenging.

Net zoals Hopman blijft ook Marc Castelijn, trainer van het tweede elftal, volgend seizoen actief bij VV Bergen. Han Visscher, Hoofd Technische zaken, is content met de contractverlenging: ‘ Met Djordi en Marc hebben we een sterke technische staf waarmee wij ons voetbaltechnisch op hoog niveau kunnen manifesteren. Zowel het bestuur als de spelersgroep is blij met de keuze van de beide trainers om aan de vereniging verbonden te blijven.'