ALKMAAR - Vrouwenvoetbalclub VV Alkmaar, uitkomend in de Eredivisie voor Vrouwen, organiseert in de zomervakantie twee VV Alkmaar Soccer Camps voor meiden van 6 tot en met 16 jaar. De Soccer Camps zijn van maandag 23 juli tot en met woensdag 25 juli 2018 en van maandag 28 augustus tot en met woensdag 30 augustus 2018 op het sportcomplex van VV Alkmaar aan de Robonsbosweg 10. Alle trainingen staan onder leiding van gediplomeerde trainers van de VV Alkmaar Soccer Camps en vinden dagelijks plaats van 9:00-15:00 uur.

Voetbalontwikkeling en voetbalbeleving staan centraal tijdens de VV Alkmaar Soccer Camps. Na afloop ontvangen alle deelnemende kinderen hun eigen VV Alkmaar Soccer Camps-tenue als herinnering aan drie dagen vol voetbalplezier. Inschrijven kan via www.vvalkmaar.nl/soccercamps.

Volledig voetbalprogramma
Als nieuw onderdeel van het VV Alkmaar Soccer Camps-programma introduceert VV Alkmaar dit jaar de Skill Games. Hierbij worden de leukste Skill Games uit de voetbalgame FIFA op het voetbalveld nagedaan. Naast een uitgebreid voetbalprogramma vindt er tijdens de VV Alkmaar Soccer Camps ook een animatieprogramma plaats, zoals bijvoorbeeld een voetbalquiz, bingo en een voetbalfilm. Bovendien komen er tijdens de VV Alkmaar Soccer Camps speelsters van het eerste elftal van VV Alkmaar op bezoek om voetbaltips te geven en handtekeningen uit te delen. Verder is er gelegenheid om op de foto te gaan met de speelsters.